Massagekussen - oplaadbaar - Infrarood warmtefunctie - draadloos - grijs

550x459.jpg
  • Nieuw
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 139,00 139.00
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 0
Leverancier: Comfy
Artikelcode: 09A9-93379_20210217210505

Beschrijving

Productbeschrijving

Comfy massage pillow. Comfortabel zacht massagekussen met infraroodwarmte

Uniek massagekussen van Comfy. In dit echt zachte kussen zitten vier massagebollen die het lichaam masseren. Naar keuze heb je de mogelijkheid om de infraroodwarmte erbij aan te zetten tijdens het masseren. Deze versie is oplaadbaar. Na volledig opladen kun je het kussen in totaal één uur draadloos op iedere plek gebruiken.

Werking van het Comfy massagekussen

Het unieke massagekussen is dusdanig ontwikkeld dat het, ondanks de volledig geïntegreerde techniek, blijft aanvoelen als een echt zacht kussen. De massage die het kussen geeft is een weldaad voor het lichaam. De massage werkt in op de diverse spiergroepen van het lichaam. De spieren ontspannen en de doorbloeding van de spieren wordt op een prettige en ontspannende manier gestimuleerd.
Er zijn een tweetal massages te selecteren, linksom of rechtsom. Tevens beschikt het kussen over een ingebouwd infrarood verwarmingsysteem. Dit verwarmingsysteem is geïntegreerd in de vier zogenaamde massage duimen, waardoor het kussen heerlijk warm aanvoelt tijdens de massage. Men kan met een korte druk op het knopje de verwarming naar keuze aan of uit zetten, zonder dat het kussen uit gaat.

Toepassing en gebruik

Meerdere toepassingen mogelijk. Leg het kussen eenvoudig onder de voeten, kuiten of bovenbenen om de vermoeidheid te verdrijven. Bij voelbare stijfheid en/of spanning leg je het kussen onder de onderrug of schouderpartij. Bij nekpijn leg je het onder de nek. Ook kan het kussen ontspanning geven aan bijvoorbeeld je hoofd, door de keerzijde voelt het kussen aan als normaal kussen. De massage bollen zijn dan niet voelbaar.
De buitenkant van het zachte massage kussen is gemaakt van zachte meubelstof, waardoor het Comfy kussen een prettige aanvulling is in ieder bankstel of stoel.

Materiaal

De kussenstof is van zacht microfiber, hetgeen ook in veel bankstellen en luxe fauteuils wordt
gebruikt. Dit lijkt erg veel op suède en is zeer sterk. De hoes is verwijderbaar en tevens ook wasbaar.

Uitvoeringen, kleuren en garantie

Het kussen is leverbaar in zowel een normale uitvoering met draad als een draadloze versie. Met bijgeleverde 12V aansluiting. Nadat het kussen volledig is opgeladen is het circa één uur draadloos overal te gebruiken.
Het Comfy kussen is verkrijgbaar in maar liefst 16 kleuren. De hoezen zijn ook los verkrijgbaar. Garantie op het kussen is 2 jaar.

Specificaties

Maten: 400x120x400 mm
Stroom input: DC 12V, 220 V (met adapter)
Gewicht: 1,5 kg.

Energieverbruik: 20W
Prijs: € 125,00 (standaard versie)
€ 139,00 (draadloze versie)

Productoverzicht

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein