Apple A1466 Adapter

Schermafbeelding 2018-08-12 om 15.22.43.png
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs/st.: € 39,99 39.99
quantity stuk(s)
Zet op wensenlijst
Rating: 0
Leverancier: -
Artikelcode: 2C36-33764

Beschrijving

Deze 45W MagSafe 2 lichtnetadapter is geschikt voor alle MacBook Air modellen vanaf 2012. De adapter wordt geleverd inclusief duckhead voor aansluiting op de netstroom. Deze Adapter is geschikt voor diverse laptops en notebooks. Deze Adapter voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen.

Specificaties

Deze adapter levert 14,85 volt en 3,05 ampère. Het voltage dient altijd gelijk te zijn aan het voltage van uw huidige adapter. U kunt dit voltage ook terugvinden bij het input voltage onderop uw laptop. Het ampèrage van uw vervangende Adapter mag hoger zijn dan het ampèrage van uw huidige lader. In geen geval dient u een vervangende Adapter te gebruiken met een lager ampèrage.

Prestaties

Wij zorgen voor optimale prestatie voor uw notebook. Deze Adapter is een voedingsbron voor gebruik met compatibele notebooks. Met deze Adapter kunt u overal opladen waar een stopcontact beschikbaar is. Deze Adapter is tevens een voedingsbron die zo min mogelijk stroom verbruikt. Daarnaast is deze Adapter handig voor gebruik als vervangende of extra tweede voedingsbron. Het kan ook handig zijn een extra Adapter op uw werk te bewaren. Zo zit u nooit verlegen om energie voor uw notebook.

Duurzaam

Deze Adapter waarborgt optimale systeemprestaties en behoud van uw notebook accu. Deze notebook Adapter biedt een gestabiliseerde spanning waar uw laptop om vraagt. Door de uitgebreide combinatie met de spanningsbeveiliging voor het lichtnet, presteert uw laptop optimaal en is duurzaam gebruik van de laptop en Adapter gegarandeerd. Wij leveren daarom nooit universele adapters. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s.

 

 

Merk:

Sygnosis

Type

Adapter

Vermogen:

45W

Plugmaat:

MagSafe 2

Spanning:

14,85V

Max. stroomsterkte:

3,05A

Garantie:

1 jaar

Kleur

Wit

Staat


Nieuw

Productoverzicht

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein